Crowd Effect | DiaperCycle pilot
15994
page,page-id-15994,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

DiaperCycle pilot

De eerste luierservice waarbij jouw luiers nooit meer afval worden!

 
 

Pampers

Wat houdt de pilot in?

 

 

 

 

 

 

Wij laten je weten als we in jouw wijk beginnen!

 

De pilot is begonnen! Wil je op de hoogte blijven wanneer we bij jouw in de wijk beginnen? Laat je gegevens achter zodat we contact met je op kunnen nemen.

 

 
 
 

Vindt je het leuk wat we doen? Deel het dan hier:

 
 

Onze service

 

Wij brengen je, met een buitengewone bakfiets, de beste luiers. Terwijl jouw baby geniet van een schone luier, gooi je met een schoon geweten je vieze luiers weg. Wij halen ze namelijk wekelijks op en zorgen dat de plastics & de poep hergebruikt worden. Winst voor de wereld en voor jou. Hoe meer luiers je inlevert, hoe meer DiaperCycle Credits je ontvangt.

 
 

Waarom doen we dit?

 
 

Wij leven in een wereld met enorm veel afval. Een gigantische verspilling van materiaal. Daarom werken wij aan een wereld waarin materialen, keer op keer, opnieuw gebruikt worden. Lekker circulair! Zo kan zelfs een gebruikte luier nog enorm veel waarde hebben.

Dat is waarom we nu een test zijn gestart met luiers! Een luier-service. Wij zorgen ervoor dat de vieze luiers worden gerecycled.
En aangezien we dan toch fietsen om dit bij je op te halen, brengen we je net zo makkelijk meteen nieuwe luiers met een mooie korting!

We vinden het geweldig als je deze service samen met ons wil testen! Daardoor kunnen we in de toekomst nog veel meer grondstoffen ophalen en opnieuw goed gebruiken!

 

 
 
 
 
 

pamper
bambo

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

 

Jouw naam
Jouw e-mail

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telefoon: 06 22 57 78 29
Email: diapercycle@crowdeffect.nl

 
 
 

Diapercycle is een pilot van BinBang met support van Crowd Effect